Virksomheden blev grundlagt i 1990 i forlængelse af et generationsskifte imellem 2. og 3. generation af en møbelhandler familie med rødder i møbelbranchen tilbage til 1935. Således har vi opbygget en stor erfaring.

7soveren er en unik sengebutik. Vi er ikke en del af en møbelkæde, og vælger derfor selv vores assortiment. Dette til gavn for kvaliteten, men også miljøet. Alle vores senge produceres i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, hvilket giver en kortere vej fra producent til butik.

Virksomhedens vision er, hver eneste gang, at finde frem til den rigtige seng til kunden. Og vi er meget ærli – gennem et bredt og dybt sortiment af produkter til brug for private og offentlige forbrugere – at fremstå som en seriøs handelspartner, som tager udgangspunkt i kundens relevante behov og ønsker indenfor sovemøbler af enhver art samt garderobeskabe og øvrige opbevaringsmøbler.
Til at varetage den daglige drift er der 5 ansatte, som hver især besidder de fornødne kompetencer til brug for de enkeltes ansvarsområder.
Da der lægges betydelig vægt på, at alle kunder får en informativ og servicebetonet købsoplevelse, deltager hele personalet løbende i kompetencegivende efteruddannelser med det formål, at kunne rådgive og anbefale en løsning, som skaber sammenhæng imellem kundens forventningsgrad og produkternes egenskaber.

Vi er glade for de mange positive tilkendegivelser, som vi får fra tilfredse kunder – vore ambassadører – men målet er altid at blive bedre. Du er derfor yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis du måtte sidde inde med en anden oplevelse efter at have været i dialog og evt. samhandel med virksomheden.
Vi ser frem til en konstruktiv dialog.

Svend Langdal
indehaver
7 Soveren ApS
Tarupvej 71-73
5210 Odense NV