Xcellent Smartbox Elevationsseng 90×200/210 cm

Fra 13.999,00 DKK10.999,00 DKK

Ryd
Delbetaling
459 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 10.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 459 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 • Vi bestræber os på at besvare kunder indenfor 24 timer
 • Levering & montering af senge 0,-
 • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bemærk: Du vil blive kontaktet umiddelbart efter din bestilling for nærmere aftale om forventeligt leveringstidspunkt, samt en snak om valg af farven på sengen og valg af ben

Den lækre og flotte løsning i elevationsseng – boxelevationsseng:

1 stk. Elevationsbund med Linak motor i høj sengeramme. Hoved- og fodende reguleres let med den trådløse fjernbetjening, som er udstyret med knap til LED natbelysning. Der er også mulighed for App- betjening.

1 stk. Vendbar madras 90×200/210 cm med pocketfjedre, overpolstret med latex og inddelt i 5 komfortzoner. Madrassen er lynet fast på elevationsbunden således, at der ikke skal bruges hverken sideholdere eller endestoppere. Derfor står elevationssengen enkel og elegant.

Madras fastheder: SOFT, MEDIUM eller FAST eller X-Fast

Farver: Madrassider er betrukket med slidstærkt tekstil.. Du kan vælge mellem 7 flotte farver. – Klik på foto ovenfor og se farvekort i fuld størrelse.

1 sæt stål- eller træben

Topmadras valg:

 •  Xcellent Cool+Topmadras med Latex – en 50 mm kerne, der føles elastisk og med behagelige bløde egenskaber.
 •  Xcellent Cool+Topmadras med Celsius skum – en tæt og forholdsvis fast 50 mm kerne, som påvirkes af kropsvarmen med en fortræffelig tilpasningsevne til følge.

Bamboo topmadrasser har aftageligt betræk i lækkert tekstil med quiltet vatering af polyestervat og kantet med grå keder. Betrækket kan vaskes ved 60°.

 • Xcellent Supreme Topmadras med 100% natur Talalay Latex – en 50 mm kerne, der er ventilerende, elastisk og med en naturlig afledning af fugt og varme.
  Supreme Topmadrasser er beklædt med et lækkert og blødt betræk med en sommer- og vinterside. Sommersiden er quiltet på 400 g bomuldsvat og vintersiden på 400 g uld og polyester. Kantet med hvid keder.
  Betrækket er antistøvmidebehandlet med naturlige plantestoffer, er delbart og kan vaskes ved 60º – strækkes i våd tilstand.

Yderligere information

Størrelse

,

Fasthed

, , ,

Topmadras

Latex, Celsius, Supreme Latex

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xcellent Smartbox Elevationsseng 90×200/210 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *