Xcellent Boxmadras 80×200/210 cm

Fra 8.249,00 kr.6.249,00 kr.

Xcellent Boxmadras 80×200/210 cm med topmadras

Ryd
  • Vi bestræber os på at besvare kunder indenfor 24 timer
  • Levering & montering af senge 0,-
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bemærk: Du vil blive kontaktet umiddelbart efter din bestilling for aftale om forventeligt leveringstidspunkt, samt en snak om valg af farven på sengen og valg af ben.

1 stk. dansk produceret boxmadras 80×200/210 cm – dobbeltfjedret med massiv træramme. I bunden mini bonellfjedre og derover et vendbart posefjedre indlæg (261 fjedre/ m²), inddelt i 5 komfortzoner og polstret med latex samt betræk med antiskrid. Når det vendbare fjedreindlæg jævnligt vendes forlænges madrassens levetid.

Madras fastheder: Blød, Medium Fast eller X-Fast

Farver: Madrassider er betrukket med slidstærkt tekstil.. Du kan vælge mellem 7 flotte farver. – Klik på foto ovenfor og se farvekort i fuld størrelse.

Topmadras valg:

  •  Xcellent  Cool+ Topmadras med Latex – en 50 mm kerne, der føles elastisk og med behagelige bløde egenskaber.
  •  Xcellent  Cool+ Topmadras med Celsius skum – en tæt og forholdsvis fast 50 mm kerne, som påvirkes af kropsvarmen med en fortræffelig tilpasningsevne til følge.

Bamboo topmadrasser har aftageligt betræk i lækkert tekstil med quiltet vatering af 200 g polyestervat / 200 g bomuldsvat samt kantet med grå keder. Betrækket kan vaskes ved 60° – strækkes i våd tilstand.

  • Xcellent Supreme Topmadras med 100% natur Talalay Latex – en 50 mm kerne, der er ventilerende, elastisk og med en naturlig afledning af fugt og varme.
    Supreme Topmadrasser er beklædt med et lækkert og blødt betræk med en sommer- og vinterside. Sommersiden er quiltet på 400 g bomuldsvat og vintersiden på 400 g uld og polyester. Kantet med hvid keder.
  • Betrækket er antistøvmidebehandlet med naturlige plantestoffer, er delbart og kan vaskes ved 60º – strækkes i våd tilstand.

1 sæt ben i stål eller træ 

Yderligere information

Størrelse

,

Fasthed

, , ,

Farve

, , , , , ,

Topmadras

Latex, Celsius, Supreme Latex

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xcellent Boxmadras 80×200/210 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *