Topmadras 140×190/200/210 cm – Sanicare

Fra 2.399,00 kr.

Vælger du en Sanicare Topmadras, får du en danskproduceret topmadras i topkvalitet til en fornuftig pris.

  • Vi bestræber os på at besvare kunder indenfor 24 timer
  • Levering & montering af senge 0,-
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Størrelser: Sanicare topmadrasser leveres i bredderne 70, 80, 85, 90, 105, 120, 140, 160, 180 og 210cm samt længderne 190, 200 og 210cm.

Topmadrassen er betrukket med  et blødt, strikket, elastisk textil, der er vaskbart ved 60gr. og er monteret med lynlås på 3 sider, så indlægget let kan lægges på plads efter vask.

Du kan vælge mellem tre typer kerner, som alle besidder forskellige egenskaber – Du er velkommen til at kontakte os i forretningen for en fagkyndig vejledning, hvis du måtte have brug for det – eller hvis du ikke finder det ønskede mål.

  • Koldskum er yderst formstabilt og smidigt – Et godt valg hvis din topmadras skal føles fast. Koldskum en miljøvenlig og freonfri skum med god elasticitet og gode fugt- og varmeregulerende egenskaber.Det er et godt valg, hvis du ønsker en forholdsvis fast egenskab.
  • Latex føles mere elastisk og med behagelige bløde egenskaber. Latexkernen består af millioneraf sammenhængende celler, med åben struktur.Sammen danner de et system, der afleder varme og fugtighed, så man undgår en overophedning af madrassen. Det mest enestående ved latex er nok, at cellerne ikke lukker når de udsættes for tryk. Dette betyder at ventilationen forbliver den samme uanset belastning. Ydermere har latexmadrasser gennemgående ventilationskanaler, for at gøre temperaturreguleringen optimalt. Kombineret med føjelighed og fleksibilitet fra naturens side, yder latex dig en god støtte.
  • Celsius Memory skum er en tæt og forholdsvis fast indlægstype – det unikke ved denne viskoelastiske skumtype er, hvorledes skumcellerne tilpasser sig under kroppens facon. Normalt vil skumceller under pres blive deformeret og finde tilbage til deres originale form når presset lettes. Celsius materialets viskoelastiske egenskab påvirkes af kropsvarmen med en fortræffelig tilpasningsevne til følge, som bevirker at topmadrasen er i stand til at aflaste og forme sig efter din krop.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Kerne

Koldskum, Latex, Celsius

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Topmadras 140×190/200/210 cm – Sanicare”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *