Om

Virksomheden blev grundlagt i 1990 i forlængelse af et generationsskifte imellem 2. og 3. generation af en møbelhandlerfamilie med rødder i møbelbranchen tilbage til 1935.

Idegrundlaget hviler på en solid faglig kompetence indenfor møbelhandel, og virksomheden har som mål gennem salg af senge og deraf afledte produkter at opnå en høj præferencegrad i markedet.
Virksomhedens mission er – gennem et bredt og dybt sortiment af produkter til brug for private og offentlige forbrugere – at fremstå som en seriøs handelspartner, som tager udgangspunkt i kundens relevante behov og ønsker indenfor sovemøbler af enhver art samt garderobeskabe og øvrige opbevaringsmøbler.
Til at varetage den daglige drift er der 5 ansatte, som hver især besidder de fornødne kompetencer til brug for de enkeltes ansvarsområder.
Da der lægges betydelig vægt på, at alle kunder får en informativ og servicebetonet købsoplevelse, deltager hele personalet løbende i kompetencegivende efteruddannelser med det formål, at kunne rådgive og anbefale en løsning, som skaber sammenhæng imellem kundens forventningsgrad og produkternes egenskaber.

Vi er glade for de mange positive tilkendegivelser, som vi får fra tilfredse kunder – vore ambassadører – men målet er altid at blive bedre. Du er derfor yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis du måtte sidde inde med en anden oplevelse efter at have været i dialog og evt. samhandel med virksomheden.
Vi ser frem til en konstruktiv dialog.

Svend Langdal
indehaver
7 Soveren ApS
Middelfartvej 114 – 116
5200 Odense V